Újabb fejlemények a "Nincs Kuka a megállóban" című sorozathoz
2016. október 09. írta: Közlekedési blog

Újabb fejlemények a "Nincs Kuka a megállóban" című sorozathoz

A minap megkaptam a Magyar közút válaszát

wp_20160112_05_46_29_pro.jpg

Már nem tudom, kihez is kellene forulni, természetesen megy a mutogatás oda-vissza.

A válasz alant olvasható

 

Köszönettel fogadtuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatjuk.

Társaságunk a közel 32 ezer kilométeres országos közúthálózat üzemeltetéséért és fenntartásáért felel, az Ön által megjelölt helyszín nem tartozik a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésébe. Munkatársaink helyszíni szemle során megállapították, hogy Diósdon a Diótörő utcában  nem található autóbusz megállóhely.

Budapest közigazgatási területén, ami határos Diósddal, a 7-es számú főút Budapest közigazgatási területén található buszmegálló, ahol a BKK és a Volánbusz járatok is megállnak.

A fent leírtak alapján a helyi XXII. kerületi önkormányzat vagy a BKK az illetékes, a hulladék elszállítás, illetve mint gyalogos létesítmény fenntartásával, üzemeltetésével és építésével kapcsolatban.    

Üdvözlettel

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kommunikációs osztály

 

Szép napot kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedesi.blog.hu/api/trackback/id/tr3011783357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása