Meghosszabbodhat végre a 2-es Metró
2017. január 20. írta: Közlekedési blog

Meghosszabbodhat végre a 2-es Metró

Bizony!

rakosfalva_20peron.jpg

A napokban egyre több hírt olvasok, hogy a 2-es metrót végre összekötik a Gödöllői hévvel. És kb. az lesz, amit már évek óta szajkózok, hogy a metrót folytatásként hellyel közzel Cinkotáig a föld alatt kell vinni. Kéregvasútként. Ezzel a felszínen hatalmas terüket szabadulhat fel.

A kereszteződések tehermentesülnek, a borzasztóan beállított Hév okozta piroslámpáktól. Ennek csak csak pozitív hozadéka tud lenni. És nemhogy belvárosiasodik a környék, hanem némileg több zöld felület jön létre, amellett, hogy a közlekedőknek is sokkal könnyebb lesz.

A végén hamarabb elkezdik, mint a 3-as metró felújítását. De reméljük a legjobbakat. Továbbá elvileg megépül a Rákoskeresztúri szárnyvonal is. Erre sem volt eddig még példa. Közben a körvasúttal kapcsolatban is megfogalmazódott bennem némi használhatósági terv. Egy következő írásomban erről is írok.

Szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedesi.blog.hu/api/trackback/id/tr9212141503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása