Már megint hol is van a határa Budapestnek?
2016. január 10. írta: Közlekedési blog

Már megint hol is van a határa Budapestnek?

A következő alkalommal, az utam a Kistarcsai Flór Ferenc kórházba vezetett egy látogatás alkalmával és a következő dolgon gondolkoztam el megint. Ezt ugyan már régen sem értettem, mert a közelben lévő bevásárlóközpontba sokszor mentem már, így nem újdonság ezt leírnom. A helyzet a következő. Az Örs Vezér Teréről induló H8 as Gödöllői Hévnek a közigazgatási határa Ilonatelepnél található. Az erre közlekedő a Flór Ferenc kórháznál lévő végállomású és az áruháznál megálló 92-es busznak viszont nincs ilyen határa. Tehát ebből kifolyolóag a Hévnek is a Kórház megállójánál kellene, hogy legyen a határa. Így évek óta jogtalanul szedik a jegyeket az  megállóra, főleg a kórházba látogatóktól.

kozhatarh8.jpg

Zöldel jelölve a Hév határát és a kék pedig a körházi Hév megálló illetve a 92-es busz megállója is a Kórház parkolójában.

 

Az hogy mostmár a Kórháznál a parkolás is fizetős lett hétköznap, ami minimum nonszensz, mikor arról papolnak, hogy ne jöjjenek be az emberek autóval a városba. Arról nem is beszélve, hogy nagyon megnehezíti a betegek látogatását is. Ez megérne egy külön posztot is... Arról nem is beszélve, hogy a kórház parkolója és az út rajta, embertelen állapotoknak örvendett éveken át. Akkora nem kátyúk hanem inkább gödrök voltak ott, hogy a busz sem tudott szinte elmenni.

Azthiszem erről is megkérdezzük a BKK-t vagy talán már a fővárosi önkormányzatot kellene?

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedesi.blog.hu/api/trackback/id/tr778260114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása