Jelzőlámpa kellene Angyalföldön.
2016. június 13. írta: Közlekedési blog

Jelzőlámpa kellene Angyalföldön.

A következő bejegyzésem egy újabb érdekes témát vet fel.

Hol a fontos egy jelzőlámpa, hol jobb, hol nem is kellene.

A mostani esetben igen jóljönne. A helyszín angyalföld, annak is az IV és XIII kerület határában lévő Villamos Remiz és környéke a Pozsonyi úton. Alant a térképen látható kis kereszteződésről lenne szó, ahol a villamos a Remizbe álláskor keresztezi az autók útját. Van is neki egy kis Sárgán villogó lámpa és kész.

pozsonyivillamos.jpg

Nos a piros körrel jelzett területen, illetve ebben a kis kereszteződésben kellene egy zebrát felfesteni a villamos sínekkel párhuzamosan és egy rendes jelzőlámpa sem biztos, hogy ártana. Vagy a mostanit, kicsit erősebben láthatóbbá tenni. Mert gyalog itt a buszmegállóból átmenni, hát szinte lehetetlen, senki nem enged át, mert nincs zebra. Tehát már a zebra magában is sokat segítene!

Szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedesi.blog.hu/api/trackback/id/tr18807088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása