Egy új közlekedési szervezet létrehozása
2017. január 03. írta: Közlekedési blog

Egy új közlekedési szervezet létrehozása

Szép napot kívánok!

Már régóta gondolkozok, hogy mivel nemcsak az én blogom van, aki közlekedéssel illetve tömegközlekedéssel foglalkozik és számtalan társulás is van, akiknek hasonló az érdeklődési köre. Ezeket gyűjtöttem egy kis listába.

A másik oka ezen cikkem megírásának, hogy ezek a kis "szervezetek" sokkalta jobban látják a helyzetet mint a szakértők. Ugyanis ugyanúgy mint jómagam sokan ők is ugyanúgy használják a tömegközlekedési járatokat mint én vagy több millióan mások. Nos az én meglátásom szerint ő közülök kellene egy új közlekedési szervezetet létrehozni, aki irányítaná a fejlesztéseket, felújításokat. A listám valószínűleg nem teljes és remélem senki sem veszi sértésnek hogy ide írtam. Lássuk sorban őket:

Közlekedő Tömeg

Omnibusz

Metróért Egyesület

Járókelő

IHO

V.E.K.E. - Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület

 

Tehát, hogy némi konkrétumot mondjak, a lényege ennek az lenne, hogy ezekből a "szervezetekből" illetve társaságokból kellene a tömegközlekedés szervezéséért felelős embereket kiválasztani. Na meg persze olyanokat, akik azt napi szinten használják. Később erről további cikket is tervezek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedesi.blog.hu/api/trackback/id/tr6112045969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása