Gondolatok a hármas metró északi meghosszabbításáról
2016. február 03. írta: Közlekedési blog

Gondolatok a hármas metró északi meghosszabbításáról

Mostanában elég sok hír és cikk szól a metró felújításáról. Viszont újfent a háttérbe szorult a meghosszabbítása, pedig igen sok embernek jelentene könnyebbséget.

3-as_metro_0.jpg

Nos ugye az elvi cél Káposztásmegyert jelölte meg mint végállomást. Én szerintem, sokkal inkább a Dunakeszinél lévő nagy bevásárlóközpontig kellene inkább kivinni és ott, egy hatalmas kibővített parkolóval lehetne használni. Nem kevés utas zúdulna így rá...

De nézzük, ha Újpest Központon túlérünk, hova kellenének a megállók. Ezt majdnem mint helyi lakos és a barátokkal való beszélgetések során találtuk ki, mint reális helyeket.

- Újpest Központ mint jelenlegi végállomás

- Újpest Árpád kórház ( Talán picivel a Stop Shop felé a megállótávolság miatt) Lásd 4 esmetró (Körtér és Újbuda központ közötti pici távolság)

- Rákospalota - Újpest vasútállomás

- Óceánárok utca

- Járműtelep utca (feltételesen)

- Megyeri út (Mint feltételes végállomás!)

- Homoktövis utca

- Dunakeszi bevásárlóközpont (Végállomás)

Szerintem a P+R parkoló miatt az áruházaknál sokkal több lehetőség lenne benne, továbbá a jövőbeni meghosszabbításra Dunakeszire.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedesi.blog.hu/api/trackback/id/tr808357808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása