Új parkoló épül(het) Újpest Városkapunál
2016. szeptember 23. írta: Közlekedési blog

Új parkoló épül(het) Újpest Városkapunál

Új hír, épp most olvastam:

Új P+R parkolók létesítéséről és meglévők bővítéséről is tárgyal jövő szerdai ülésén a Fővárosi Közgyűlés.

prparkolo.jpg

Ezek közül a kerületet érinti, hogy Újpest-Városkapu metróállomásnál az újpesti oldalon meglévő parkoló bővítésével létesülne új, 250 férőhelyes P+R parkoló. Egyidejűleg megtörténne a metróállomás környezetének javítása, az újpesti oldalon található park felújítása és a Temesvári utcai buszvégállomás rendezése.

A projekt a támogatási szerződés megkötésével indul 2016-ban. Először egy megvalósíthatósági tanulmány készül valamennyi helyszínre 2017 első félévében, majd még 2017-ben megindul az újpest-városkapui építés tervezési és engedélyezési munkája. A projekt 2019 végén zárulna.

 

Nagyonjó lenne, de javaslatom az, hogy a Dunakeszi Áruházaknál építsenek egy irgalmatlan nagy parkolót és oda vigyék ki a metrót, fél Budapest tehermentesülne. Persze ingyenes parkolót!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedesi.blog.hu/api/trackback/id/tr6211738825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása