Most akkor hol is van Budapest közigazgatási határa?
2015. december 30. írta: Közlekedési blog

Most akkor hol is van Budapest közigazgatási határa?

budapesthatara.jpgEgy elég érdekes dologra lettem figyelmes Diósd környékén a Balatoni úton. Erre jár Volán azaz sárga busz és például a 13-as vagy a 113-as busz is. Viszont azt vettem észre, hogy míg a Volánbuszoknak még az autópálya felüljáró előtt a Diótörő utcánál van a közigazgatási határa, addig a BKK járatoknak, amit amúgy ugyanúgy a Volánbusz üzemeltet Annak viszont már a Törökbálinti elágazásnál van a közigazgatási határa.

Ezután a BKK azaz a kékkel jelölt járat esetében környéki jegyet kellene pluszban váltani. Mert ugye a BKK bérlet odáig érvényes. A Volánnál meg természetesen (vagy nem) a Diótörő utcáig. Ez így nemigazán egyenrangú bánásmód az utasokkal. Ezért erről megkérdezzük a BKK-t és a Volánbuszt is, hogy mégis ez hogy is van? A fejleményekről, amint választ kapunk azonnal írunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedesi.blog.hu/api/trackback/id/tr118213824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása